kurtbeneens-logo

Behangen

Behangen is weer helemaal terug , er zijn ontelbare mogelijkheden met materiaal, kleur en thema en het moderne behangpapier is afwasbaar en vlekvrij.  Voor uw keuken of badkamer is er zelfs waterbestendig materiaal op de markt. Bovendien is behangpapier perfect te combineren met een strak geschilderde muur. Afhankelijk van het materiaal en het motief kan je verschillende ruimte-effecten en sferen creëren. Eén wand of paneel is al voldoende om een kamer meer sfeer te geven.

Renovatie

Ook voor de renovatie van uw beschadigde wanden, is behangen een goede oplossing. We behandelen uw muur en werken met een renovatievlies, of glasvies om oneffenheden en onvolmaaktheden weg te werken. Daarna werken we de muur af met een strak behangpapier met een strak design naar uw keuze.

Schilderwerken Kurt Beneens werkt enkel met de fijnste materialen. Voor een traditioneel ontwerp, klassiek, strak retro of net supermodern, ben je bij ons aan het juiste adres.

Decoratie

Voor uw droominterieur, waarin het iedere dag opnieuw echt thuis komen is, kan u een beroep doen op onze diensten. Ons ervaren team van decorateurs zorgt voor een totaalconcept, waarbij de kleuren, het gekozen materiaal, zoals hout, maar ook stoffen en gordijnen perfect bij elkaar passen.

Schilderwerken Kurt Beneens legt uw vloerbekleding aan, plaatst uw gyproc wand en behangt of schildert uw muren volledig naar uw wens en volgens uw budget. Lambrisering, houten panelen, raambekleding, moluren en rozetten in het plafond, geen klus is ons te veel.

we paint with passion