kurtbeneens-logo

Ook voor het stucwerk van uw wanden en plafonds is Schilderwerken Kurt Beneens de geknipte partij. Stucwerk biedt onuitputtelijke mogelijkheden voor uw nieuwe projecten of renovaties en is voor verschillende doelen inzetbaar. U kan voor stucwerk kiezen als onderlaag voor uw verf of behang (pleisterwerken), maar stuc is evenzeer perfect geschikt als sierpleister. Zo is tadelakt, of Marrokaans stucwerk  een uitstekende oplossing voor uw vochtige ruimtes, zoals badkamer en keuken.

Dankzij de waterdichtheid is stucwerk uitstekend geschikt voor badkamers. Het is de ideale oplossing voor inloopdouches, kuipen en wasbakken, hamams of watermuren. Daarnaast is stuc in het bijzonder geschikt voor renovaties van badkamers en oude tegelvloeren en kan worden gebruikt om tegels, MDF, cement en bakstenen, aan te brengen op vloeren en trappen, meubilair en decoratie, maar ook op zwembaden en vijvers.

Stuc kan in zo’n 400 kleuren aangebracht worden, er zit dus altijd een kleur bij naar wens.

Schilderwerken Kurt Beneens werkt enkel met de beste materialen

Mortex

Mortex is een micro-mortel voor technische en decoratieve bekledingen die zowel binnen, als buiten kan worden gebruikt. Door zijn geringe dikte en perfecte hechting is het een uiterst doeltreffend materiaal  voor uw nieuwbouw of renovatie . Het materiaal is bovendien waterdicht, flexibel en hardt onmiddellijk uit.

Stucdeco

Stuc Deco is een hoogwaardige, decoratieve minerale stuc , die kan toegepast worden op bijna elke stevige ondergrond in goede staat, zoals bezetting, chape, beton of tegels. Het is bijzonder geschikt voor renovaties van badkamers en oude tegelvloeren, maar ook op wanden en werkbladen in de keuken of de badkamer.
Doordat de laagdikte zeer gering is kunnen bij renovaties bestaande deuren en plinten intact worden gelaten en bestaande ondergronden zoals tegels kunnen blijven zitten.

Microtopping

Microtopping heeft dezelfde natuurlijke uitstraling als Stuc Deco, maar biedt nog meer stevigheid door de grotere hoeveelheid cement, slijtvastheid, hardheid en elasticiteit. Die kwaliteiten dankt Microtopping aan de samenstelling van cement en polymeren. Ze zorgen voor een hoge hechtingskwaliteit op de meest diverse oppervlakken. Microtopping is ook watervast, kleurvast en vlekbestendig, waardoor het uiterst geschikt is voor buitentoepassingen.

we paint with passion